çinli yaprak için ürünler (3)

Limon otu

Limon otu

Limon Otu, keskin bir narenciye tadına sahip bir bitkidir - bu yüzden limon otu olarak adlandırılmaktadır. Asya mutfağında ve dünya genelinde tıbbi amaçlarla yaygın olarak kullanılmaktadır. Ayrıca, genellikle çaylarda kullanılır ve kuru formu, ister toz ister parçalar halinde olsun, günlük veya ara sıra kullanım için kolayca saklanabilir. Kuru formunda, et ovma karışımlarında kullanılır. Köri ve güveçlere olağanüstü derinlik katar ve Asya Kıtası'ndan gelen yemeklerde oldukça popülerdir. Limon otunun kümes hayvanları, et, balık ve deniz ürünleri ile kullanılması, tatlara asidite ekler. Afrika ülkelerinde ise genellikle çay olarak kullanılmaktadır. Yağ ekstraktları, gıdaların korunmasında kullanılır. Saflık: %100 saf, makine ile temizlenmiş, yabancı madde yok Ambalaj: 20kg polipropilen torbalarda veya talep üzerine kağıt torbalarda
Ezilmiş maydanoz

Ezilmiş maydanoz

Kıyılmış maydanoz, Roma dönemlerinden beri tuzlu yemeklerde süsleme ve lezzet artırıcı olarak kullanılan çok yönlü bir bitkidir. Dünya genelinde yetiştirilmektedir; Kuzey Afrika ve Orta Doğu önemli işleme merkezleridir. Maydanoz, karışık baharatlara, et ovmalara, vinaigretlere ve sebze çorbalarına hafif bir aroma ve lezzet katar. Yumurta yemekleri, fırınlanmış sebzeler ve otlu ekmeklerle uyum sağlar ve İtalyan mutfağında temel bir malzemedir. Kalitesini korumak için, kıyılmış maydanoz hava geçirmez kaplarda, ışık ve nemden uzakta saklanmalıdır.
Meyan kökü

Meyan kökü

Meyan kökü, Orta Doğu ve Orta Asya'ya özgü tatlı, kurutulmuş bir köktür. Çeşitli mutfak uygulamalarında kullanılmak üzere hasat edilir, temizlenir ve kurutulur. Meyan, keklere, fırın ürünlerine ve dondurma ile panna cotta gibi tatlılara tatlı bir lezzet katar. Ayrıca, kahve karışımlarında doğal bir tatlandırıcı olarak ve av etlerinin tatlılığını artırmak için de kullanılır. Meyan kökünün lezzetini korumak için, hava geçirmez kaplarda, ışık ve nemden uzak bir yerde saklanmalıdır.